energii regenerabile

Meniu

Start Program Casa Verde 2023!

 

Elecon Brașov se alătură demersurilor pentru instalarea sistemelor de energie regenerabilă.

Administrația Fondului de Mediu (AFM) a lansat noua versiune a Programului Casa Verde prin care beneficiarii vor putea să își instaleze sisteme fotovoltaice. Dacă doriți să contribuiți la protejarea mediului și să reduceți factura de energie, aplicați acum la Programul Casa Verde pentru a beneficia de finanțarea nerambursabilă și a vă instala un sistem fotovoltaic în locuința sau clădirea dumneavoastră. Nu pierdeți ocazia de a face o alegere sustenabilă și rentabilă pe termen lung!

Ce este “Casa verde”?

Programul Casa Verde este un program guvernamental care oferă finanțări nerambursabile pentru instalarea de sisteme de energie regenerabilă folosind panourile solare Scopul programului este de a încuraja reducerea emisiilor de noxe și de a reduce dependența de combustibilii fosili.

Echipa de la Elecon Brașov poate oferi asistență în depunerea cererii de finanțare în cadrul Programului Casa Verde, sugerând opțiuni personalizate pentru instalarea de sisteme de energie regenerabilă.

Beneficiarii vor avea posibilitatea să solicite o finanțare nerambursabilă de până la 20.000 RON pentru instalarea unui sistem fotovoltaic cu o capacitate între 3 și 50 kW. Această sumă poate ajuta la acoperirea costurilor de achiziționare și instalare a sistemului și poate fi accesată de proprietarii de locuințe, dar și de persoanele juridice care își desfășoară activitatea în imobile cu destinație nonrezidențială.

Calendarul programului îl puteți vizualiza pe pagina AFM - Calendar Fotovoltaice 2023.

Lista completă a documentelor necesare solicitantului persoană fizică în vederea aprobării în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 o puteți consulta aici.

Ne puteți contacta pe email la adresa energieverde@eleconbv.ro specificând în conținului mesajului numele și prenumele dumeavoastră, locația unde se dorește instalarea panourilor, puterea sistemului pe care îl doriți instalat, numărul de  ATR și puterea aprobată (daca vă sunt cunoscute și există).

Contactați-ne astăzi și începeți să faceți o schimbare pozitivă pentru mediu și economia dumneavoastră!


Comunicate AFM!

Biroul Comunicare Nr. înregistrare: 96/BC/18.05.2023 Anunț privind înscrierea persoanelor fizice și a unităților de cult în aplicația informatică în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice Începând de mâine, 19 mai 2023, ora 10.00, persoanele fizice DOAR din regiunea București – Ilfov care doresc să se înscrie în aplicația informatică destinată Programului Casa Verde Fotovoltaice, o pot face accesând link-ul: https://depunerefotovoltaice.afm.ro/. Persoanele fizice din celelalte regiuni se vor putea înscrie conform calendarului publicat: https://www.afm.ro/main/programe/sisteme_fotovoltaice/2023/calendar-fotovoltaice-2023_05_03.pdf.  Pentru a preveni un blocaj din cauza suprasolicitării aplicației informatice, recomandăm accesarea link-ului https://depunerefotovoltaice.afm.ro/ și de pe pagina de facebook AFM - https://www.facebook.com/profile.php?id=100064892042624. Înscrierea solicitantului se va face prin completarea unor câmpuri predefinite și încărcarea documentelor necesare. Documentele trebuie să fie valabile la momentul înscrierii în aplicație. Documentele încărcate la momentul înscrierii în aplicație nu vor mai putea fi modificate sau reîncărcate ulterior.

Competențele firmei


Produsele noastre

Realizarea lucrărilor de reţele electrice în condiţiile obţinerii unei fiabilităţi şi siguranţe cât mai ridicate pe parcursul exploatării instalaţiilor a condus la necesitatea execuţiei unor componente în atelierul propriu de confecţii metalice

Vezi toate produsele [+]


Contact

str. Zizinului nr. 100A,
500407, Brașov, România

Telefon:

0268 332 123
0268 332 129

Fax:

0268 330 190

Email: elecon@eleconbv.ro

Instalații de transport și distribuție

a energiei electrice

Citeste mai mult

Rețele electrice

subterane

citeste mai mult

Energii regenerabile

citeste mai mult

Inapoi sus